torsdag 17 oktober 2013

Dörrar och fönster

Ytterdörren behöver lite kärlek och omsorg. Den är så fin och vi älskar verkligen hur den ser ut. Men den är lite vissen. Tror nog att det går om man (man är antingen Tobias eller jag) sandpapprar bort det torra och fnösiga och sen lackar om den. Antar att det finns speciallack för utomhusbruk? Skall höra på våran lysande Flügger affär.


Sen är det fönsterna. Några av dem är i fint skick men två av dem behöver vi byta rutor i. Några behöver ny fog och fler behöver lite ny målarfärg. Så slipa och måla blir en aktivitet som vi får ta tag i nästa sommar. Om vi inte kan få min braiga kollega att göra detta för oss till våren. Han föreslog nåt sånt så jag kan höra igen om han menade allvar. Men får nog vänta en stund med det för nu håller han på att lägga om taket hos sin mamma.


I alla fall så är detta ett jobb som behöver göras. Men det borde inte kosta så mycket mer än tid. Så låt säga att det går på 5 000 med nya rutor också. Men om min kollega skall hjälpa till så blir det nog lite dyrare. Det får bli vårens och sommarens projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar