söndag 27 oktober 2013

Fotona från lägenheten

Vi fick länken för att förhandsgranska annonsen som skall ut på måndag för våran lägenhet. Erik Ohlssons fotograf hade gjort ett bra jobb tycker vi men den som skrivit texten behöver hjälp. Ärligt. Renoverad. Hyra 1kr. Inte ett ord om balkongen och babyblått i Johans rum. Det var bara några av de totala fel som de skrivit. Kanske inte babyblått då. Det är ju blått men mer åt en ljus turkosblå än babyblått. Men att använda babyblått när man skriver en annons. Ärligt. Nä. Det var uselt. Men tillbaka till bilderna. Här är några av dom.
Hallen in mot vardagsrum och kök.
Vardagsrum
Nook:en i vardagsrumme
t.
Köket.
Vårat sovrum. Måste säga att jag gillade det bättre med Erik och Johan på väggen. Men de räknas ju som privata bilder och var tvungna att stryka på foten.
Pojkarnas rum minus Eriks säng. Den bar jag runt på och försökte gömma från vy när det skulle fotas. Den skall vi bära ner i källaren när det är visning.
Arbetsrummet.
Badrummet. En aning blått...
 
Det saknas bilder från balkongen och från lilla toaletten. Är inte så noggrann med lilla toaletten men några foton från balkongen vill jag gärna ha med.  
Nu har bilderna från balkong och lilla toaletten också kommit. Så här blev dom.


Och det har kommit in anmälningar till visningarna redan och två skall komma på förhands-förhandsvisning imorgon! Väldigt spännande! Och det är fullt på förhandsvisningen på måndag också. Så det verkar nog som vi i alla fall kan kunna få sålt lägenheten.
 
 

3 kommentarer:

 1. Vad bra att ni kunde rätta till texten. Föreslå honom en kurs

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) det borde vi göra. Fast hon som skrev skickade ett mail och bad om ursäkt och sen hade de rättat till texten så nu ser det vettigt ut i alla fall och det är det som är viktigast. Vi skall ju fortfarande samarbeta med dem så det är ju bra om det inte är för sura miner...

   Radera
 2. Hej
  Vart har ni handlat de bruna kaklet till ert badrum? Väldigt fint!

  SvaraRadera