torsdag 24 oktober 2013

Tvättstuga - inspiration

Våran blivande tvättstuga är ju inte helt sexig.
 
Så jag funderade och letade inspiration för att kunna göra den lite tilltalande med billiga medel tills dess att vi kommer ha råd att lägga klinker på golvet och verkligen piffa upp hela stället. Eftersom avloppsrören från badrummet en våning upp går i taket och också syns till vänster i bild och vi kommer göra om badrummet så tror jag nog att vi kommer få nya rör som kommer ner här och det kommer nog inte vara den snyggaste lösningen i universum.
 
Så vad kan vi göra för att inte dö när vi skall gå ner och tvätta? Ny tvättmaskin och torktumlare? Jajjamensan. Ta bort den sunkiga ROSA plastmattan? Jajjamensan. Byta ut industrivasken? Nope. Det kommer vi inte ha råd med i första svängen. Så en ny tvättmaskin och en ny torktumlare och sannolikt också en värmepanna.
 
Så fixa golvbrunnen. Behövs nog "reline:as" som besiktningsmannen sa. Måla betonggolvet högblankt vitt (golvfärg anpassad för betong. Skall bara göra ett fuktighetstest först. Men sån färg andas rätt bra så det kommer nog vara ok). Måla väggarna vita med silicatfärg och kanske måla ränder i grönt. Tobias är väldigt skeptisk till dessa gröna ränder men jag hoppas att bilden nedan får honom på bättre tankar.

Hämtad från en trevlig blogg som heter modernmom.se. Vill inte ha de små rosa blommorna men ränderna är hur fina som helst, tycker jag. Vill ha skåplösningen också men det får vänta tills vi gör om ordentligt. Vill inte ha grått golv eller bänkskiva heller men det finns ju alternativ som är snygga. Tänk att kunna ha en sån liten vask istället för largus gigantus vaskus som vi kommer ha. Drömmar.... Inga kommentarer:

Skicka en kommentar