söndag 10 november 2013

Badrum

Vi var en sväng på IKEA idag och köpte en till badbalja till pojkarna. De vill bada båda samtidigt men inte i samma balja. Alltså blev det till att köpa en ny. Vi ville också verifiera det vi valt till badrummet. Och faktiskt så har vi nog ändrat lite på vad vi vill ha och den största förändringen är tvättho. Vi funderar nu på två hoar istället för en. Om vi får plats med en som är 120 cm bred. Men funkar det så blir det en sån tror jag. En annan fördel med dubbla hoar är att vi får 4 lådor under. Vilket gör att alla i familjen kan få en egen låda. Eller att Johan och Erik inte får någon låda, Tobias får en låda och jag tar tre själv!

Så planen för badrummet är nu:
Svedbergs glasvägg (ingen förändring)
Kakel 15x15 MATT istället för glanig
Godmorgon och Odensvik med fyra lådor och två hoar(120) istället för Odensvik ho med God morgon med två lådor (80 cm)
Storjorm 100cm istället för Storjorm spegelskåp
Dalskär blandare fast två istället för en. Tror att vi kommer få ett förslag från badrumskillen R också som är samma som duschen. Helt ok.
KIO, QUADRA eller THOR handdukstork från Svedberg fungerar bra som handdukstork.

Kvar är klinker till golvet. Det hann vi inte titta på idag. Vi hade tänkt att vi skulle titta in på kakelpalatzet efter det att vi varit på ELON som hade 25% rabatt på alla vitvaror idag! Vi var på ELON och vi hittade att vi nog kommer vilja ha Husqvarna ugn, kyl, frys, DM och micro plus TM och TT från Bosch. När vi valt allt tog vi nummerlapp. Då var det nummer 123 som fick hjälp, vi fick nummer 726. Nä. Inte en chans. Vi står inte där i 4-5 timmar och väntar. Tobias får köra prizerunner och trettio.se istället. Fast att vi åkte har retat ihjäl Tobias hela kvällen. Kanske hade varit bättre att köra hem mig och pojkarna och åkt tillbaka själv, tänker han. Ja ja, det kommer nog nya erbjudanden som är minst lika bra, tänker jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar