lördag 2 november 2013

Sålt lägenheten!

Hurra! Vi har sålt våran lägenhet! Fick väl ungefär vad vi kunde förvänta oss. Vi var lite exalterade och trodde mycket mer när vi trodde att det var en fullbokad visning på måndag. Men när det visade sig att det var bara en anmäld till den visningen så kändes det som att vinna när de första som var och tittade erbjöd 110 000 mer än utgångspriset. Vi accepterade och nu är lägenheten såld. Papprena är påskrivna och vi skall verkligen flytta ner till Lindome. Väldigt spännande.

De som köpte har en liten pojk på fem månader så de lär väl göra samma resa som oss. Stanna några år och sen köpa radhus eller hus någonstans. Och det var väl lite det de sa också. Vi skrev i alla fall på alla papper hos Erik Ohlssons vid GPhuset och nu bor vi i någon annans lägenhet. Lite konstig känsla men på ett sätt väldigt tillfredställande.

På måndag skall jag ringa till badrumsfolk. Skall ta offerter i alla fall från två olika. Hoppas att de har tid att fixa vårat badrum. Sen skall jag också höra av mig till den firman som styvbror föreslog för plåtjobbet på taket. Tobias träffar J på onsdag och diskutera vägg, dörrflytt, kök och fönster. Men det är på måndag det. Nu är det helg och svärföräldrarna kommer och hälsar på idag. Det skall bli härligt att träffa dem igen och få visa dem våra stora och glada pojkar. Och också visa dem huset hoppas vi.

Frukostdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar