fredag 28 februari 2014

Städskåp

Pust. Det har varit lite mycket nu. Pojkarna sjuka. Tobias har rest och jag har jobbat järnet. Så helt enkelt inte riktigt tid med att lägga in saker här. Och inte gjort något som är värt att lägga in här heller. Så i väntan på att alla lager med sprayfärg har torkat och slutat lukta på spegeln så tänkte jag visa en pytteliten uppdatering som inte är helt klar men ändå tagit lite tid och borde bli omnämnd i alla fall. Här är vårat städskåp
På bild kanske det inte ser så illa ut. Men vissa saker kanske syns ändå som verkligen inte är toppen. 1. Vi har en stång för att hänga upp galgar som nu dammsugarslangen hänger på.
2. Färgen på och i skåpet är skitig gul och inte fin på något sätt.
3. Vi har två backar med rengöringsgrejer om båda svämmar över.
4. Hinken och dammsugaren slåss om plats på golvet inne i skåpet.
Apropå golvet så saknas delar av det..
Bilden är alltså tagen uppifrån rakt ner vid dörren. Det är kanske lite svårt att se men saken är den att det inte finns något golv. Det är bara fullt med isolering som tittar ut där. Inte speciellt charmigt eller särskilt praktiskt. Så det behövdes förbättras. Och rätt akut. För man skall ju i första hand ta hand om saker som används ofta eller dagligen. Och även om jag önskade att vi städade oftare än vi gör så är det ändå relativt ofta som vi behöver titta in i det här skåpet. Kanske inte lika ofta som vi går igenom hallen men vi jobbar på den också.
Så nu är stången borta. Golv är lagt på plats och allt är nymålat och mycket finare och fräschare! Ja de är ju inte perfekt än. Som kanske syns så ligger dammsugarslangen i en stor hög nu på skurhinken och de brottas fortfarande om platsen på golvet. Så det är inte perfekt än. Det finns en plan för att avhjälpa det här problemet och det är tvådelat.
1. Köpa en dammsugarslanghållare och skruva upp den i bakre väggen.
2. Bygga en hylla av spillbitar av golv och träribbor till en sängbotten.
Det finns en plan. Det skall bara göras. Förhoppningsvis så kanske jag hittar en dammsugarslangshållare inne på Claes Olsson imorgon när Johan och jag skall åka in till stan. Och bygget av hyllan kanske jag kan klara av ikväll. Om jag orkar gå ut till garaget. Och kanske byta om från kjol. Men status nu är i alla fall helt klart en förbättring. Väldigt nöjd. Mest med att det är målat och vitt nu istället för smutsgult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar