söndag 2 mars 2014

Varde ljus

Ibland blir man bara inte klar med saker. Fast det inte tar så lång tid. Men nu är det klart. Vad? kanske man kan undra och i det här fallet är det lampor under köksskåpen.
Fick bli lite kvällsbilder så att ljuset syns lite mer. Så här ser det alltså ut på lite håll. Det är två ljusskenor uppsatta under skåpen på båda sidor av diskbänken som ger nu mer ljus. Vi är väldigt nöjda med att äntligen fått detta på plats!

Och en annan sak som är på plats! En  ny fin bänkskiva vid sidan av kyl och frys. En som passar perfekt. Tack till syrrans man E som fixade detta åt oss. Så härligt att få den på plats. Ingen glipa och så fint gjort. Helt perfekt. Härligt. Här syns också att det är två ljusskenor som sitter bredvid varandra. Vi var tvungna att lyfta ner våran micro för att få alla sladdar på plats. Även fläkten fick vi lossa och plocka ut för att få igenom sladdar. Men resultatet blev bra, tycker vi.

 Här är en närbild. Från lamporna finns en liten list som döljer sladden och sen har vi satt upp en överbliven taklist under skåpen för att dölja mellanrummet mellan skåp och kakel och för att gömma sladdarna. Lite siliconfog för att snygga till och kvar är att måla taklisten en sista gång. Men det är klart mycket bättre nu än det var tidigare.

Ytterligare en stilblid. Här på andra sidan vasken. Känns bra att det är färdigt med alla praktiska grejer nu så jag kan fokusera på att göra det fint. Skulle vilja ha en fin tvålpump och lite dekoration på andra sidan vasken. Kanske något runt fönstret? Något piff behöver jag få till nu när ljusen är uppe och bänken är fixad och hel och fin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar