torsdag 13 november 2014

Rundtur - Övervåning

Jag har skrivit om våran entrévåning och vad vi har gjort där i det här inlägget. Dags att gå vidare upp för trappan till övervåningen och visa vad som hänt här.

ÖVERVÅNING

Trappa upp
Före
 

Mellantiden
Progress?


Här har vi inte gjort något mer än att hänga upp ramar. De har åkt ner igen tillsammans med den hemska bubbeltapeten. Vi skall få upp reparationsväv och måla här inom en snar framtid, hoppas vi. Själva trappstegen hoppas vi också kunna göra iordning. Det är ett projekt som kräver att vi inte har pojkarna hemma eftersom vi kommer behöva spärra av trappan för att slipa och sen lacka trappstegen.

Övre hall
Visning

Progress?
 
Nä inte klart än...
Här har vi bara hängt upp tavla och hylla och ställt hit ett skötbord. Det finns mycket kvar på att göra listan för övre hallen.

Klädkammare

Före
Efter

Efter
Blev akutåtgärdad för att vi skulle ha någonstans att förvara våra kläder och innehåller nu alla Ts kläder plus våra lakan och lite skor och annat. Den här klädkammaren är ingen slutgiltig lösning eftersom vi har storslagna planer för övre hallen.

Johans rum (nu båda pojkarnas)

Före

Efter
 
Efter

Efter

Det här rummet är väl så klart som det kommer vara innan vi splittar på pojkarna och flyttar över E till det som nu är vårat sovrum.

 Övre toalett
 

Före
Finns bara en före bild. Sunkigaste toaletten i världshistorien. Vi har inte gjort något åt den här än. Jo vi har faktiskt bytt ut lampan mot den från badrummet nere. Frågan är om vi skall ytrenovera i väntan på den stora planen eller om vi skall låta den vara tills det vi realiserar den stora planen. I väntan på vad som känns bra så stänger vi dörren och går vidare.

Eriks rum (nu vårat sovrum)
Före

Efter
 
Efter
Vi använder detta som vårat sovrum nu. Det är en temporär lösning tills det att pojkarna är stora nog att klara trappan på natten. Då planen är att Erik skall få flytta in här. Rummen här uppe gjorde vi iordning innan vi flyttade ni. Jag skrev om det här.

Så det var rundturen på övervåningen. Kvar är källaren. Det tar väl någon dag till att sammanställa den rundturen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar