fredag 26 december 2014

Inre hall - Före/efter foton

Det har faktiskt inte slagit mig tidigare men det är ju faktiskt så att ett av rummen nere i källaren faktiskt är klart för nu och när det är typ klart så borde det firas med före och efter bilder. Så här kommer dom. 

Före
Här syns trappan upp längst till vänster i bild. Dörren går in till tvättstugan och hatthängaren hänger nu i våran "riktiga" hall i entréplanet. Vi flyttade upp den för ärligt. Den är superfin. Men den behövde snyggas till så det gjorde vi först. Jag skrev om det jobbet här.

Före
Spegeln som hänger här nere har vi nu i övre hallen. Den passar så bra mellan toalettdörren och klädkammaren där så den har också fått flytta upp.

Före
Här är en bild på trappan. Jag erkänner. Vi har inte gjort något med trappan. Jag har en plan för den men vi får se vad vi orkar med och när. Jag tycker inte att trappan är en del av inre hallen. Eller jag låtsas att den inte är det just nu så att jag kan säg att inre hallen faktiskt är klar.

Före
Om man tittar på planen som jag hade i mars i år så känns det som att jag har täckt in det mesta som jag tänkt göra vilket är bra. Spana in i spegeln i bilden ovan. T står och smyger bredvid den lila väggen i groventrén. Den väggen är LILA med stora bokstäver. Skönt att det är borta nu. 

Så en Före och Efter bild. Jag gillar verkligen att ha dem.
Före
Efter
Så nu ser det ut så här när vi kommer ner för trapporna till våran källare. Inte perfekt kanske men på det hela taget mycket bättre än det var innan. Här skrev jag om när vi började jobbet med inre hallen.

Efter
Skåpen som jag använder för pynt och paketinslagning har fått jobba en hel del under den här perioden. Det gamla köket gör sig bra här i den inre hallen. Knopparna är nya och skåpsluckorna ommålade och stommarna är ommålade men annars är det samma skåp. Det är kul att kunna återanvända saker igen fast på nya sätt.
Efter
Den gula mattan ha min kära svärmor G gjort åt oss. Eller den är väl gjord för T från första början men vi har nytta av den här nere. Golvet är ju kallt så mattor är nästan ett måste och det ältade jag här.

Efter
Vyn mot groventrén. Det här fotot är taget innan vi fick upp knopparna och spegeln. Mattan som ligger där inne har vi också flyttat på men på det hela taget är det så här vi ser det där nere nu.

Efter
Väggen har fått en fin schablon. Mattor, golv och skåp är på plats. Den inre hallen är klar och fin och färdig. Måste väl erkänna att så här fint är det inte i den inre hallen för tillfället. Mycket av det som skall vara i hobbyrummet har fått flytta ut hit medan vi fixar där inne. Så är det ibland. Jag visar inte hela sanningen. Men snart. När vi fått klart hobbyrummet så skall det se så här fint ut igen. Vi har börjat. Får se när vi blir klara med det med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar