måndag 26 december 2016

Välkommen in i garderoben....

 Om vi öppnar mina dörrar som är de till vänster i översta bilden så ser det nu ut så här. Jag har min Nordli byrå med underkläder och träningskläder. Rakt fram är alla hängande kläder. Bakom Norli har jag ingen hylla så där hänger mina klänningar. På hyllan så har jag mina byxor och en del tröjor.

 På Nordli så står mina bijouterier. Jag har inga dyrbara smycken utom de jag bär varje dag så där uppe står allt annat billigt krimskrams som jag köpt på mig genom åren. Jag använder det sällan och borde väl gå igenom och rensa fast det får bli någon annan gång.

 Mellan min garderob och Ts garderob så har jag satt upp fyra hyllor. Det var en del pyssel att få till dem. Jag gjorde mall i papper innan jag sågade till dem i MDF. Sen var det mycket försök och misslyckas innan jag fick till det. Jag kan säga att det ser riktigt illa ut under en av hyllorna också. Fast det fungerar. Hyllorna är på plats och kan användas. Än så länge har vi inte belamrat hyllorna. Vi har en korg med Ts bälten i och en hylla håller mina kjolar. Längst in har vi lagt våra lakan. Det är så skönt att ha manglade och rullade lakan för det tar så lite plats även om vi har många.

 Ts garderob är en spegelbild av min. Förutom att han inte har några klänningar så han kan ha lite mer hyllplats för tröjor och byxor. Det behövs. Under Ts skjortor saknas en hylla. Jag återanvände de hyllorna som fanns i våran klädkammare där T hade sina kläder tidigare så jag hade inte alla hyllplan som behövdes.
Här ser man vyn mot min del av garderoben när man står inne i Ts garderob. Lägg märke till ljuset! Ja, vi har köpt ljuslister på IKEA till båda garderoberna. Så när vi öppnar dörrarna så tänds ljuset. Så lyxigt. Så behöver vi inte tända i resten av sovrummet om den den bättre hälften fortfarande ligger och sussar. Inte för att vi är direkt ljuskänsliga någon av oss men härligt i alla fall.

Mellan ljuslist och dörrar så har vi magneter. Dessa är nödvädiga. För proffsbyggare så hade det säkert varit lätt att få till dörrar som inte åker upp men jag är inget proffs. Så det fick bli magneter istället och det funkar.
Så nu får ni kliva ut ur garderoben igen och se resten av vårat fina sovrum. Nästa inlägg. Lovar. Och det kommer snart. Livet kom emellan så det var lite långt mellan inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar